Mantenir-se en forma és fonamental per portar una vida saludable. És important que les persones, tinguin l’edat que tinguin, facin una mica d’exercici ja que això els ajudarà a activar el seu cos i també la seva ment.

Per als estudiants, l’exercici també és important perquè els ajuda a mantenir la seva ment desperta i a millorar la seva autoestima. Per això, cada vegada són més els estudiants que es marxen a una altra ciutat a estudiar i busquen una residència per a estudiants universitaris amb unes bones instal·lacions esportives.

Però també és important que aquest esport de desconnexió, serveixi com relax, per això establir-te en una residència universitària amb piscina et pot servir per mantenir-te en forma i per trobar aquests petits moments en els quals deixar la ment en blanc, a més de relacionar-te amb altres estudiants amb els quals compartir experiències.

Per aquesta raó, molts estudiants que opten per Barcelona com a destinació per continuar els seus estudis universitaris, trien la Residència Universitària Sarrià per allotjar-se durant el curs acadèmic per les seves instal·lacions esportives, entre molts altres serveis orientats a fer que l’estudiant se senti com a casa i aprofiti al màxim els seus estudis.

A més, en aquesta residència per a estudiants de Barcelona, els seus residents tenen accés lliure i gratuït a totes les instal·lacions esportives de Can Caralleu, un centre situat al costat de la residència amb els equipaments més complets perquè els seus usuaris es mantinguin en forma durant el seu curs acadèmic.

“El centre ofereix una àmplia agenda que conté més de 100 sessions setmanals d’activitats esportives, aquàtiques i de fitness, totes de lliure accés per als residents.”

Al centre esportiu Can Caralleu els residents poden gaudir de totes les seves zones esportives, classes dirigides, gimnàs i piscines. Entre les seves instal·lacions, destaquen les 4 pistes de tennis, camp de futbol, pista d’atletisme, 3 piscines i el rocòdrom més gran de la ciutat. Sense oblidar les sales de fitness i spinning o la pista poliesportiva. El lloc idoni per desconnectar de forma sana i envoltat de la millor companyia.

exercici-estudiants-universitaris

Sens dubte l’estada en la Residència Universitària Sarrià serà per als estudiants la millor forma de treure profit als estudis i també la millor manera de mantenir-se en forma durant tot el curs. Sense dubte, la millor relació cos i ment posible.